2021-04-11 07:09:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Át kell gondolnod a múltat, hogy készen állj a jövőre

Napi horoszkóp április 11-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint te meglehetősen szókimondó természet vagy, most azonban jobb lenne lakatot tenned a szádra, mert véletlenül elszólhatod magad egy kényes ügyben. Ez a tavasz több stabilitást, habár kicsivel kevesebb illúziót hoz a szerelmi ügyekben, de ettől csak működőképesebb lesz minden, higgy benne!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A tavasz életteli, felszabadító erejét kihasználva most meglévő kapcsolatodat felvirágoztathatod, vagy ha magányos vagy, új szerelmet találhatsz. Ehhez nem is kell messzire menned, ugyanis az illetővel csak úgy összefutsz valahol a közelben, vagy éppen egy ismerősödön keresztül ismerkedtek meg.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Úgy érzed, tenned kellene valamit életed megváltoztatásához, de igazából fogalmad sincs róla, hogy mit. Tanácsot kérni felesleges lenne, mert csakis magadban találhatod meg az igaz utat. Gondold végig az életed, mit is akartál valaha? Ma közelebb juthatsz a válaszokhoz!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A pihenésnél semmi sem serkenti jobban az agyműködést, a kreativitását. Az alkotás, a tervezés csak akkor lesz teremtő és friss, ha szánsz néhány „elvesztegetett” órát a merengésre is. A hatékonyság nem minden, a szépségnek meg is kell fogannia.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szeretteid is észrevehették, hogy változásokon mész keresztül az utóbbi időben. Már nem puszta fogadkozás az elhatározásod, hanem valóban mély, gyökeres változások zajlanak lelkedben, és ma ennek valamilyen jelét is adhatod.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A rossz szavakat talán taktikusabb lenne magadnak megtartani, vagy csak azokkal megosztani a kételyeidet, akikben száz százalékig megbízol. Nehogy magad fesd fel az ördögöt a falra.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hihetetlen vonzerővel bírsz, akárkit magadba bolondíthatsz. Azt azért jobb meggondolnod, hogy kivel kezdesz, ha könnyű kalandra vágysz, ezt illene előre tisztázni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Talán magányosnak érzed magad mostanában, de meglehet, szükséged is van egy kis magadba fordulásra. Át kell gondolnod a múltat, hogy készen állj a jövőre. Mert az nagyon mozgalmasnak ígérkezik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kellemes napra virradsz ma. Végre utolérheted magad a feladataidban, és még arra is lesz időd, hogy egy kis sétával dobd fel a kedvedet. A természet, a zöld a Nyilasoknak létfontosságú. Merülj bele!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kedvetlenül kezdheted a napodat, de aztán meg egyre kedvesebb leszel... És hidd el, minél több mosolyt adsz a környezetednek, annál több jókedv és derű áramlik majd vissza rád is. A végén boldognak érezheted magad.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Talán a tavasz teszi, hogy egyre vidámabb vagy. Fontos is, hogy megőrizd optimista életszemléletedet, hogy az életnek mindig a szép oldalát lásd. Ha folyton a veszteségekre összpontosítasz, akkor nem látod, amit nyerhetnél.


Halak: II. 19. - III. 20.

 

A közelmúltban változás állt be az életedben, kapcsolataidban, környezetedben. Ne fogd fel tragikusan. A változás az élet része, s a bölcsek úgy tartják, hogy semmit sem veszíthetünk el, csak ami nem is tartozik hozzánk igazán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: